November 27
Done
121. Overzicht van alle beleggingsstrategieën en -filosofieën (vervolg) | € 228.100

121. Overzicht van alle beleggingsstrategieën en -filosofieën (vervolg) | € 228.100

🎙️
Pim en Milou gaan verder waar ze vorige week gebleven waren. We bespreken onder andere de filosofieën over beleggen in turnarounds en small caps. Pim speelt met de gedachte meer te doen met cyclische beleggingen. Verder zet hij de grote strategieën op een rijtje. Tot slot evalueert hij zichzelf en de keuzes die hij de afgelopen 30 maanden op dit vlak heeft gemaakt.
Deze week een vervolg op de aflevering van vorige week. We hebben de uitgebreide show notes van beide afleveringen samengevoegd. Deze zijn te vinden bij de eerste aflevering (deel 1).
120. Overzicht van alle beleggingsstrategieën en -filosofieën | € 239.500120. Overzicht van alle beleggingsstrategieën en -filosofieën | € 239.500
Na 120 afleveringen is het goed om eens de grote lijnen samen te vatten en natuurlijk terug te blikken op alle dingen die we geleerd hebben. Het verloop van de twee afleveringen:
Beleggingsuniversum en fundamentele analyse
Niks is heilig en ken jezelf
Overzicht van alle beleggingsfilosofieën
Overzicht van alle beleggingsstrategieën
Evaluatie van de afgelopen 30 maanden
We zijn natuurlijk ook erg benieuwd hoe het jou bevallen is de laatste jaren. In de community hebben we een post geplaatst waarin we dit kunnen bespreken.

Jong Beleggen, de Show + borrel

Zaterdag 29 oktober om 14.00 uur organiseren we een live podcast met een hele uitgebreide community borrel in De Kleine Komedie in Amsterdam. Bestel de kaarten op de website van De Kleine Komedie. Ben je Vriend van de Show (of PDT Vriend), kijk dan snel in de community voor de kortingscode. Zie onderstaande link.
Zaterdag 29 oktober om 14.00 uur is Jong Beleggen te gast bij Podcast & Chill met de show ‘Jong Beleggen, de Show’ - alles over beleggen in een theatraal jasje. Pim Verlaan en Milou Brand zullen hun podcast namelijk opnemen vanuit De Kleine Komedie en jij kunt daarbij aanwezig zijn. Schuif aan bij de keukentafel van de podcast, en kom daarna in de foyer borrelen met de makers en mede-luisteraars. Hier zijn honderden andere beleggers aanwezig. Het ideale moment dus om je strategieën met de community te bespreken. Jong Beleggen de Show is Jong Beleggen zoals je van ze gewend bent, met een vleugje theater. Er bestaat een kans dat het een waar podiumspektakel gaat worden. Nóg makkelijker kunnen we beleggen namelijk niet maken - maar wel leuker! Natuurlijk staat vooral beleggen centraal en zul je de zaal wijzer verlaten. Ook zullen er gasten uit eerdere afleveringen zijn om live hun kennis te delen. Stay tuned, binnenkort verklappen we wat het thema is!
Zaterdag 31 oktober zullen Milou en Pim op dit podium ons kunstje doen. Ben jij erbij?
Zaterdag 31 oktober zullen Milou en Pim op dit podium ons kunstje doen. Ben jij erbij?

Portfolio

Transactie: Nee
Portfolio waarde: € 228.100

Volgende week gaan we het hebben over 'Beleggingsproces'. Rest ons nog een ding: Investeer in je kennis! En beleg met beleid.

Word Vriend

Vind je het leuk om ons te steunen als onafhankelijke podcast, gebruik te maken en mee te denken met de Portfolio Dividend Tracker? Voor €5 per maand krijg je toegang. Zeven dagen gratis proberen!
► Doe mee met Jong Beleggen: PortfolioDividendTracker.com

Pim's portfolio

► Bekijk mijn volledige aandelen portfolio: Portfoliodividendtracker.com/jongbeleggen

JB updates op Instagram

► @JongBeleggen op Instagram: Instagram.com/jongbeleggen